2011. október 23., vasárnap

Karácsonyi gondolatok

Nem tudom ki hogy van vele,de én szinte hallom a karácsony lépteit,ahogy elindult már a felénk tartó úton.Tavaly ugyan már szerelmemmel saját karácsonyfánk illatozott a nappalinkban,de idén ennél már kicsit több érzés fogja betölteni a szívünket,ugyanis az első nagy ünnepünk lesz,mint férj és feleség!:)
Olyan izgatott vagyok,mint egy tinilány,első randevúja előtt.Minap már szóba is került vacsora közben, hogy mi legyen majd a menü.Azt hiszem könnyedén meg is egyeztünk az aszalt szilvával,és sajttal töltött pulyka kérdésben:)Annyira várom már,hogy süljön a sütőben,és az illata elegyedjen a fenyő illatával. Egy hete valahogy bennem van ez a ,,láz,,...ki érti miért?
Már elegáns csomagolót is kinéztem:)Hogy hova sietek? Fémdekorral díszített egyszerű csomagolópapír.És azt hiszem nem is kíván sok szakértelmet:)De aminek a legjobban örülök,az az idei kis ötletecském!
Pici papírkákat fogok kivágni,becsomagolom őket szépen,és kis cetliket fűzök rájuk rafiával,amin számok állnak majd,1től 25-ig! Mindegyik kicsi csomagban 1-1 üzenet áll majd,amit egymásnak írunk szerelmemmel.Minden nap egy csomagocska kerül kibontásra....már várom hogy kész legyen.

A karácsonyra jó előre fel kell készülni,nem csak ajándékkal,édességgel,fenyőfával.....legfontosabb a lélekkel!

4 megjegyzés:

 1. Olyan jó olvasni a soraidat, sugárzik belőle a boldogság és mintha rám is átragadt volna :)

  Sok puszi: Antal Reni

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyos vagy,ez tök jól esett a lelkemnek :)

  VálaszTörlés
 3. Ez az üzenős adventi naptár (ha lehet így hívni)nagyon jó ötlet! Én a múltkor egy csomó post-it-en hagytam üzenetet tükörre, bejárati ajtó belső részére, egyéb helyere ragasztva. Sikere volt :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi Ami,igyekszem:D Szerintem is tök jó,ha kész lesz teszek fel képet:D

  VálaszTörlés