2011. augusztus 11., csütörtök

Boldogság

...hogy kinek mi a boldogság,ki miben leli örömét,testi,-lelki békéjét,az egyénenként változik.Egy azonban biztos,a boldogság pillanatokban rejlik.Olykor,mint egy lágy nyári szellő csak megsimogat minket,máskor beköltözik hozzánk, és megint máskor hosszas vendégeskedés után köszönés nélkül távozik.Nem kézzel fogható ugyan,de ezt a ,,vendéget,, mindig szeretettel látjuk magunk mellett.
Valakinek a boldogság egy pillantásban rejlik, valakinek ennél többen, egy érintésben.Valakinek az érintést kivitelező kezek mozgásában,valakinek egy kedves szóban,valakinek egy illatban,valakinek egy színben.Valakinek gyermeke mosolyában,elbűvölő szemeiben, kicsiny talpacskájában.Boldogságot okozhat a szeretet,a gyűlölet( hiszen valakinek sajnos ez ad teljességet), a hűség,a szenvedély..
Egy biztos útjainak valahol találkoznak....és ezekért a találkozásokért ne felejtsünk el hálát adni!


1 megjegyzés:

  1. Az én boldogságom férjemben teljesedett ki.A szavaiban, érintésében,kedvességében, mosolyában, gyermeki kacagásában.Abban, hogy olykor szanaszét hagyja a ruháit, ahogy a felmosásomban kirajzolódnak friss lábnyomai, ahogy az abroszon pihennek a kenyérmorzsái.Mindenében,mert ez ő maga,ő az én boldogságom.....

    VálaszTörlés